Kjell Lauritz Thorsnes


Kjell er hele 23 år gammel og virkelig digger alt som har med båt å gjøre! Han krusa rundt i gummijolla så snart han hadde lært å gå, og da han ble enda litt eldre kjøpte han Milla. Den båten vi er på tur med nå. Kjell er en "handyman" enten han liker det eller ikke, og står for fiksing av det meste i båten. Alt fra strøm, motor, rigg og diverse. Og er det noe han ikke klarer å fikse, kan det hende han blir litt rød i toppen før han finner en løsning og blir kjempe bild igjen! Kaptein rødskjegg er forresten rørlegger og jobber flittig som det når han er hjemme.. Han mekker rett som det er på den fine lyseblå bobla si når han har litt tid overs også. Han er en energibunt med masse ideer og spennende prosjekter. Og hadde det ikke vært for at Lise snek seg inn i livet hans hadde han nok dratt på langturseilas alene. Kjell møtte forresten Lise i speider'n mange år tilbake. Han har i likhet med Lise vokst opp i en familie som er veldig glad i livet på sjøen. Familien eier en risørskøyte som blir brukt mye på familieturer. Han er eldst av en søskenflokk på fem. 

Planen til både Kjell og Lise var å studere til høsten også dra på langtur igjen etter det en gang, men begge ville bare ut å seile igjen. For Kjell seilte sammen med Lise fra Norge til Karibien og tilbake i fjor og kom tilbake i sommer (2012). Nå er studieplanene lagt på hylla og Kjell er i gang med planlegging ny tur. 

Dykking er en av yndlinghobbyene til Kjell. Og Lise blir like glad hver gang Kjell er ute å fanger krabber til middag! Ellers har Kjell uendelig mange interesser; modellfly, modellhellikopter, fjernstyrt bil, fjernstyrt båt, (sikkert alt man kan styre via en fjernkontroll) gitar, sprenge ting, fiske ting, motorer (unntatt den på Milla..) stå på snowboard og ski og ikke minst fisking! Kjell er sååå klar for å fiske blue marlin atter en gang.   2 kommentarer

Dag Rørslett

04.08.2013 kl.00:32

Hei Lise og Kjell/MILLA

Husker dere boller og hygge (som dere jo medbragte) ombord i den norske båten for anker ved La Coruna i 2011..? Nå har vi startet en ny hjemmeside for skandinaviske langturseilere:

www.SkandinaviskBluewater.no og håper vi kanskje kan ha kontakt med dere på tur nr 2. Vi trenger beretninger og opplevelser fra dere hvsi dere har ork og tid. Kan vi i første omgang 'sakse' litt fra Milla's hjemmeside?

Fair winds! Take Care.

Mange seilhilsner og gode ønsker fra LOTTE (dansk) og DAG (norsk)

langturseilas

07.09.2013 kl.12:25

Dag Rørslett: hei, hei! Ja vi husker det, veldig koselig:-) Det er bare å ta hva dere vil ha fra hjemmesiden vår, det er bare koselig:-) Så får vi se hvordan det blir videre:-)

Skriv en ny kommentar

hits