Lise Borgland

  Lise er hele 22 år ung og har allerede en del fartstid  bak seg. Hun har bodd sammen med Kjell i Milla siden April 2010, og elsker å seile og treffe nye mennesker. Hun har seilt med Statsraad Lemkuhl over Nordsjøen mange ganger,  hun seilte med Svanen og har vært mannskap på Ishavskuta Berntine i flere regattaer. Før  fylte 20 haiket hun over atlanteren i en 50 fots seilbåt. Og i sommer kom hun altså hjem fra sin lengste tur hittil i egen båt. Norge - Karibien - Norge, med Kjell. Hjemme har hun nå ca. fem jobber, blandt annet med psykisk utviklingsemmede, barnehage og freelancejournalist, og trives veldig godt med det. Forøvrig er hun fra Nøtterøy/Tønsberg hvor hun vokste opp i en sjø og seileglad familie. Ja foreldrene hennes møttes faktisk på en atlanterhavskryssing mange mange år tilbake.. Ellers har hun vært aktiv med mye rart. Hun møtte Kjell første gang gjennom speideren og hun har vært med i en gjøglerteatergruppe i mange år og gikk dramalinjen på videregående. 

Det er Lise som står for det meste av matlaging og vaskingen ombord, og det er hun innmari god til. Når vi seiler bytter vi på å gjøre forskjellige oppgaver så alle lærer alt. Det går bra nesten hver gang, men det tok litt tid å bli vant til en båt som er så liten at den er nærmere jolle enn havseiler når det gjelder manøvrering.

Hvis det er noe som kan være bittelitt irriterende med Lise, så er det hukommelsen hennes. Lommeboka blir lagt igjen på de rareste steder, og ofte glemt. Men du finner ingen som er så blid og postiv! Lise er turens gledesspreder! I tillegg er hun veldig lett å bli kjent med og har masse eventyrlyst. Lise har planlagt denne turen siden hun var 5 år, hun har skrevet stiler om å dra på langtur på skolen, og gledet seg sykt mye. Endelig ble det virkelig! Og endelig drar vi igjen på tur!

2 kommentarer

Puselurven

05.07.2011 kl.12:11

<3

martine.

06.07.2011 kl.22:54

du er så god.

Skriv en ny kommentar

hits